2017. május 29., hétfő

Multifunkcionális biztonsági babaülés 6-15 hónapos - Jelenlegi ára: 5 790 Ft


Multifunkcionális biztonsági babaülés 6-15 hónapos korig Falatozz, pancsolj, játsz!
Gondolkoztál már azon, hogy milyen jó lenne kettő az egyben etető- és fürdető szék gyermekednek?
Most egy árából megoldhatod, nem kell külön ülést venned! Stabil tartást ad gyermekednek evés, fürdés és játék közben is. Kis lakásoknál előny, hiszen rendkívül helytakarékos.
Ergonomikus kialakítása miatt illeszkedik csemetéd egész test alakjához, így nem lesz kényelmetlen, ha hosszabb ideig kell benne ülnie. A karfa elején található két kis pörgethető figura fejleszti finom motorikus képességét, de adhatsz a kezébe más játékot is a kedvenc plüssét, vagy egy csörgőt, de labdázhattok is közben.
Tapadókorongjainak köszönhetően bárhova stabilan rögzítheted, hogy láthasson Téged is. Teheted konyhapultra, parkettára és fürdőkádba, vagy bármely olyan felületre, ahol megtapad. Könnyen tisztítható, így nem kell sokáig suvickolnod, hogy leszedd róla az etetés utáni ételfoltokat. Szállítása egyszerű, pehely súlya miatt bárhova magatokkal vihetitek.
Az ülőke használata 6-tól 15 hónapos korig ajánlott. Ne hagyd őrizetlenül benne gyermeked! Három élénk színben kaphatóak: pink, kék és zöld. Rendelés esetén választásod a megjegyzés rovatban jelezd felénk, hogy biztosan olyat csomagoljunk be neked, amilyet szeretnél!
Technikai információk:
Anyaga: Műanyag
Egészségre káros anyagokat nem tartalmaz.
Mérete: 25 x 30 cm
Biztonsági babaülés
Stabil tartás
4 db Tapadókorong
Ergonomikus kialakítás
Pörgethető játékok
Masszív háttámaszték
Evéshez, fürdéshez, játékhoz
Könnyen tisztítható
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 9 990 Ft
Akciós ár:
5 790 Ft


Jelenlegi ára: 5 790 Ft
Az aukció vége: 2017-06-09 22:04 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése