2017. május 29., hétfő

Barcelona hengeres tolltartó vörös-kék színben - Jelenlegi ára: 1 290 Ft

Barcelona szurkoló diákok számára ajánljuk a henger alakú tolltartót, mely vörös és sötétkék színe méltóan tükrözi a futballcsapat mezének stílusát. A Barcelona neve és címere díszeleg a cipzáros tolltartón, melybe bele pakolhatod az összes iskolai tanórához szükséges írószeredet. Ugyanilyen stílusban készült iskolatáskák között válogathatsz webshopunkban, melyek mindegyike rendkívül kényelmes kidolgozást kapott, hogy kímélje a gerincedet a nagy súly alatt. A termék jellemzői: - Fc Barcelona design- Henger formájú kivitelezés- Cipzárral záródik- Méretei: 20x7x7 cm 6 éves kortól
 
Több terméket egy csomagban szállítunk MPL-lel, egy szállítási díjjal. Csomagjainkat a posta 1 munkanapos időgarantált küldeményként annak feladását követő munkanapon kézbesíti. 15000Ft feletti megrendelést INGYEN szállítunk! A rendelések feldolgozása iskolaszezonban, ill. ünnepi szezonokban 5-7 munkanapot is igénybe vehet, kérjük, a megrendelés leadásakor ezzel számoljanak! Szezonokon kívül a rendelések feldolgozása 3-5 munkanapot szokott igénybe venni. Utánvétes szállítás: +200Ft. Személyes átvételre Szarvason vagy Békésszentandráson van lehetőség  előre egyeztetett időpontban.
ISKOLAKEZDÉSI és AJÁNDÉK UTALVÁNYT (érvényes, papír alapút) ELFOGADUNK! (Erzsébet Utalvány, Edenred, Posta Paletta) Ekkor az utalványokat postai úton értékbiztosítva (vagy személyesen) célszerű eljuttatni hozzánk. A rendelések feldolgozását nagyban megkönnyíti a Vatera kosaras rendszerének használata, ezért kérjük kedves Vásárlóinkat, hogy több termék vásárlása esetén használják a "KOSÁRBA" gombot!
Telefonon hétfőtől péntekig  8 és 17 óra között vagyunk elérhetőek.

Jelenlegi ára: 1 290 Ft
Az aukció vége: 2017-06-19 20:36 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése