2017. május 29., hétfő

Illatósító Kávé illatú légfrissítő bomba - Jelenlegi ára: 630 Ft


120115971 Kávé illatú légfrissítő bomba
Kávé illatú légfrissítő bomba
Kiváló minőségű illatanyagok alkoholos keverékét tartalmazó termék, mely hosszan tartó kellemes illatot biztosít akár otthon, akár az autóban. Élvezze a különleges illatokat, melyeket a hozzájuk illő színekkel párosítottunk ebben az innovatív termékben. A különleges szórófej teljesen lenyomva az aerosol teljes tartalmát kiüríti! Amennyiben csak egy kevés illatot szeretne felhasználni, csak lágyan nyomja le a a szórófejet!
Autós alkalmazás
Húzza fel a jármű ablakait és indítsa be a szellőztetést belső keringetésre kapcsolva. Húzza előre a vezetőülést és az aerosolt tegye az ülés mögé a jármű padlójára. A termék alá és az ülésekre tegyen papírt vagy textíliát, hogy megóvja a kárpitot az esetlegesen visszahulló szemcséktől. Nyomja le a szórófejet teljesen, ütközésig - így a termék teljes tartalma ki fog ürülni kb 2 perc alatt. Zárja be az ajtót és várjon 10 percet, majd szellőztesse át az utasteret és élvezze a finom illatot.
Otthoni alkalmazás
Helyezze a terméket a szoba közepén a padlóra vagy egy asztal tetejére, zárja be a helyiség ablakait. A termék alá helyezzen papírt vagy textíliát, hogy megóvja a szőnyeget az esetlegesen visszahulló szemcséktől. Nyomja le a szórófejet teljesen, ütközésig - így a termék teljes tartalma ki fog ürülni kb 2 perc alatt. Zárja be az ajtót és várjon 10 percet, majd szellőztesse át a helyiséget és élvezze a finom illatot.

Jelenlegi ára: 630 Ft
Az aukció vége: 2017-06-19 02:05 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése