2021. május 30., vasárnap

Akkus morzsaporszívó, száraz-nedves kéziporszívó Grundig VCH6130 Wet & Dry 7.2 V - Jelenlegi ára: 24 830 Ft

 Kézi porszívó, Wet & Dry
A tartály egyszerűen és higiénikusan üríthető
Max. 10 perces kábel nélküli működés
Fali tartóval
7, 2 V-os NiMH akkuk
500 ml száraz piszkot vagy 150 ml folyadékot tud felszívni
Kefefeltéttel, fuga fúvókával, folyadék fúvókával és 2 db szivacsos szűrővel
A piszok felszívásához nem mindig szükséges "nehéz" készülék. Gyakran a kicsi, könnyű eszköz is elegendő. A Grundig Little Guard VCH 6130 súlya csak 700 gramm. 7, 2 V-os meghajtása és a NiMH akkuk gondoskodnak az intenzív és erős szívóteljesítményről, mind száraz szennyeződés, mind folyadékok esetén. Még egy egyedülálló LED-es fényforrással is rendelkezik, amely javítja a láthatóságot szívás közben. A szállításhoz tartozik még egy hálózati adapter, fugafúvóka, kefefeltét és fali tartó.
Felszívja a száraz piszkot (max. 500 ml) vagy folyadékot (max. 150 ml) ? ideális konyhai szennyeződések felszívására is, még a kiöntött folyadékok is eltávolíthatók a speciális nedves szívó feltéttel.
Jellemzők:
7, 2 V-os NiMH akkuk gondoskodnak a nagy teljesítményről és hosszú élettartamról.
Max. 10 percig tud működni kábel nélkül.
Töltési idő 14 óra ? Töltés jelző: kéken világít a töltés alatt, kialszik, ha az akkuk teljesen feltöltődtek. ? Külön bekapcsolható LED szolgál a szívásra kerülő terület jobb kivilágítására. ? A felfogó tartály egyszerűen és higiénikusan üríthető. ? Kefefeltéttel rendelkezik textil felületek, bútorok, szegélylécek vagy képkeretek tisztításához. ? 2 év garancia
Műszaki adatok:
Akku technológia: NiMH ? Akku üzemidő (max. ): 10 perc ? Energiahatékonysági osztály (A - G): Nem releváns ? Feszültség: 7. 2 V ? Gyűjtőtartály: 0. 5 l ? Porszívó típus: Akkus kézi porszívó ? Szín: Fekete/ezüst ? Szívó technológia: Nedves/száraz ? Súly: 700 g ? Tápellátás: Akkuról üzemeltetett ? Üzemi feszültség: 7, 2 V
Szállítás tartalma:
Fali tartó (csavarokkal) , Hálózati adapter, Kefe feltét, 2 db mosható szivacsos szűrő, Fuga fúvóka nehezen hozzáférhető nyílásokhoz és sarkokhoz, Fúvóka folyadékok felszívásához, Használati útmutató.
A termék kiszállítási ideje 4-5 munkanap.
A termék cikkszáma: #100105


Jelenlegi ára: 24 830 Ft
Az aukció vége: 2021-05-31 05:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése