2021. május 26., szerda

100 g -ÚJ Ayurvédikus gyógynövények indiai ayúrvédikus gyógynövény porok ajúrvédikus ajurvédikus por - Jelenlegi ára: 1


Ayurvédikus gyógynövények indiai ayúrvédikus gyógynövény porok ajúrvédikus ajurvédikus por
ÚJ, bontatlan, celofános, dobozos, POR formában! A képen látható termékek azok.
100 gramm por / darab ( + a doboz súlya még pár gramm )
Az ár egy darabra vonatkozik, mind ugyanannyiba kerül.
Csak 100%-os gyógynövény por, nincs kapszula vagy kitöltő / adalék / semmilyen egyéb anyag bennük! Frissen indiában (max. pár hónapja) készítették őket, s itthon folyamatosan hűtőben van mind tárolva, tehát nem az a tipikus évek óta a polcokon a hőségben erejétvesztett cucc!
INGYEN szállítás 5 000 HUF felett!
vagy
BUDAPESTRŐL, AZONNAL INGYEN átvehetőek!
Akár 0-24 hétvégén, este is átvehető előzetes egyeztetés után.
ITTHON ISMERETLEN / Magyarországon máshol NEM kapható / vagy ritka, máshol csak csillagos ég árakon kapható ÚJ indiai ajúrvédikus gyógynövények Budapestről és gyógynövény por mixek, keverékek sok féle gyógynövényből! Ne hidd el, keress rájuk és meglátod, hogy ezek jó részét itthon máshol egyáltalán nem kapni vagy csak hihetetlen drágán! Hasonlítsd össze az árakat grammra kiszámolva!
VÁLASZTHATSZ:
- Arjuna por ( fa kéreg mint a fahéj csak más és sok másra jó )
- Baheda por (szív, haj, fej, asztma, impotencia )
- Asthishrunkala = hadjod por (csontra, ízületre)
- Shatavari por ( immunrendszer, emésztés, hormonháztartás + női dolgok pl. női nemi szervekre jó sáfrány páfrány szerű fürtös spárga)
- Krounchbeej beej por (fekete húsos som szerű, férfi erő, antioxidáns)
- Karela por - ( "keserű balzsamkörte", zöld uborka szerű fáról csüngő zöldség gyógynövény )
- Jambu mag por ( piros, körtéhez hasonló alakú gyümölcs pl. cukorszintre )
- Yashtimadhu (Jyeshthamadh) por = igazi édesgyökér természetes gyógynövény édesítőszer cukor helyett akár cukor pótló megoldásként ( + szem, haj, sperma, hang, fáradság, szív, agy, stb. )
+ Gotu Kola kimérve is kapható egyéb termékeim közt raktáron, ahogy más féle ázsiai, ritka indiai gyógynövények is néha vannak raktáron Budapesten, s ha valami nincs akkor akár 1 hét alatt be tudom beszerezni, s nagyobb tételben ugye olcsóbban is adom!
Sok leírás még hiányzik hozzájuk ezért csak nagyjából írtam oda pár dolgot hozzájuk zárójelben, hogy mire jó, addig keress rájuk angolul, mert sajnos magyarul is alig találni a többségéről gyógyhatás leírást, de angolul már csak úgy nyüzsögnek! Majd a jövőben még kiegészítem a leírásokat, addig is az én kedvenceim ízre: Amla, Garcinia, Yashtimadhu s hatásra pedig a Triphala és összetevői (pl. baheda, amla, haritaki ami külön is kapható akár 1 kilós kiszerelésben is egyéb termékeim közt! )
Mindig azon részeket őrlik porrá, amely a leghatékonyabb gyógyítás, wellness megőrzés szempontjából, van amikor a gyűmölcsöt (=fruit), magokat (=seeds), gyökeret (=root), vagy magát a növényt / szárát / kérgét, s ezek láthatóak a képekről is, illetve oda van írva mi a felhasznált rész.
Összesen 41 féle gyógynövényt tartalmaz eme fenti lista, mely jelenleg akár Budapestről is azonnal átvehető. Az összesről nem tudok mind képet feltölteni ide, de a többi is hasonló dobozokban ugyanúgy vadi új, bontatlan, hűtőben tárolt, ugyanazzal az árral per darab, és akár személyesen is megtekinthetők és kiválaszthatók átvétel előtt és több vásárlása előtt akár meg is kóstolhatóak a kiválasztás előtt az én külön, saját használatú, már felbontott készletemből! Viszont előre szólok, hogy a többségének elég fura, szokatlan, kesernyés, savanykás, fanyar és a megszokottól eltérő az ízvilága! De ez így szokott lenni máshol is, pl. minél keserűbb annál hatékonyabb egy gyógynövény általában.
Nézz szét hasonló egyedi egyéb termékeim közt is!
ADAGOLÁS:
1-2 gramm naponta / hetente akár natúr, akár ételbe, gyümölcslébe, teába, főzelékbe elkeverve ízléstől, íztől és érzéstől függően.
FIZETÉS + ÁTVÉTEL / SZÁLLÍTÁS:
Személyes átvétel mindig ingyenes és akár 0-24 átvehető előzetes egyeztetés után, de csak a Móricz Zsigmond körtértől nem messze.
5000 HUF-tól INGYENES a szállítás, különben a posta +1000 HUF magyar postával ajálva és CSAK előre utalás után, ekkor kb. 2-3 munkanap a szállítás.
- Fizetni lehet: Banki átutalás / befizetés, készpénz, Paypal, Skrill, Bitcoin, Ethereum vagy több száz egyéb féle kriptovaluta (akár online, akár személyesen).
KULCSSZAVAK:
Itthon Magyarországon ismeretlen ajurvédikus gyógynövények
Máshol itthon nem kapható ritka Ayurvédikus gyógyhatású növény növények gyógy-növény készítmények készítmény
Legjobb, leghatékonyabb, különleges, hatékony ajurvéda ayurvéda ayúrvéda ajúrvéda ajúrvédikus ayúrvédikus gyógyító növényporok gyümölcsporok indiai gyümölcs porok gyümölcs por herbal hills online rendelés webáruház magyarul magyar bolt webshop internetről indiából leghatásosabb indiai gyógynövények internetes vásárlás budapest raktárról személyes azonnali átvétel azonnal Budapestről olcsó ár árak hatásos ázsiai gyógykészítmény keverék keverékek több ajurvédikus gyógynövénykeverék kínai ázsia egyedi növényekből is kikísérletezett bevált összetevők indiai szent gyógyászatban orvoslásban gyógyászat orvoslás indiai féle módra melyik a gyógynövény por, ami jó, gyorsan képes hosszútávon mellyek a kevésbé ismert leghatásosabb ázsiai gyógynövények Bitcoinnal kriptovalutával vásárolható ethereummal kriptovalutákkal lehet venni?

Jelenlegi ára: 1 500 Ft
Az aukció vége: 2021-05-26 12:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése