2020. augusztus 30., vasárnap

Bicikli riasztó eladó! - Jelenlegi ára: 1 990 Ft

Eladó a fotókon látható, vadonatúj Új, (csupán a fotózás miatt vettem ki, a gyári csomagolásából, ) bicikli riasztórendszer.  
Kerékpáros riasztó
 
Mozgásérzékelővel ellátott erős hangjelzést (110 dB ! ) adó kerékpáros riasztó!  
- Anyag:  műanyag,  vízálló, nem kell leszerelni sosem!
- Méret:  Kerékpár nyeregcsőre vagy vázra szerelhető
 
- Állítható érzékenység:  3 érzékenységi szint  Ha véletlen hozzáérnek, vagy nekitámasztanak egy másik kerékpárt,    nem feltétlen kell riasztania.
- Könnyű szerelhetőség (csavarhúzó szükséges)
- Hangerő:  110 dB
- Áramforrás:  9V-os elem (nem tartozék! )
- A csomag tartalma:  Termék, Használati útmutató (angol), Csavarszett
 
 
 
Működés:  Miután elhelyezted a kerékpárt, egy 4 jegyű betűkóddal aktiválni kell a riasztót a termék felső részén ellátott piros-zöld-kék gombokkal. Visszaérkezéskor és használatba vételkor be kell ütni a 4 jegyű kódot a riasztó deaktiválásához. Ha időközben valaki jogosulatlanul elmozdítja a kerékpárt, a riasztó azonnal 110 dB-es hangerejű jelzést ad 15 másodpercen keresztül. Ez az idő elég arra, hogy elriassza a tolvajt, vagy hang alapján tudd követni, ha például csak a bolt előtt raktad le a kerékpárt és te is meghallottad a jelzést. 15 másodperc letelte után 5 másodpercig csendben marad, ha még mindig mozgásban van a bicikli, újra riaszt. Ezt 5x ismétli meg.  
Nincs olyan biztonsági berendezés, ami 100%-os védőlmet ad a kerékpárlopás ellen, így javallott mechanikus zár alkalmazása is!
Eladás oka.: Külföldre költözés miatt nem akarom, szeretném magammal cipelni.
Termék leütése esetén, Vaterás vásárlásáról, röviden, mely termékről van szó, stb.. kérem akár telefonon, akár SMS-ben, értesítsen, a minél hamarabbi kapcsolatfelvétel érdekében, hogy  az interneten keresztül e-mail benvegyem fel önnel a kapcsolatot. (Ugyanis, napi szinten, nem szoktam ellenőrizni a vaterás eladásaimat. Ezenfelül, ebben a világban nem lehet csupán.: A Vaterás eladásaimra, hirdetési módszeimre hagyatkoznom, tehát elkébzelhető, máshol is hirdetem az adott terméket. ) Megértését előre is köszönöm.
Szegeden,  akár, (természetesen az adott terméktől függően, amennyiben ez könnyedén kivitelezhető) ingyenes megtekintési, kipróbálási, átvételi, lehetőséggel, egy előre megbeszélt helyen és időpontban.
Postázás, mindíg a kért módon, és a jelenlegi postai tarifáknak megfelelően.
A nyertes licitálónak 5 nap áll rendelkezésére a levelezés/telefonálás és a termékellenértékének rendezéséjre, ellenkező esetben negatív értékeléssel újraindítom a terméket. Szélhámosok, véletlenül licitálók, fizetésképtelen Vaterások kérem kíméljenek.
Magán adás vétel, garancia, visszavételi kötelezettség amennyiben, az külön nincsen feltüntetve, nincs.

Jelenlegi ára: 1 990 Ft
Az aukció vége: 2020-08-30 18:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése