2020. február 28., péntek

SUNLIFE KALCIUM PEZSGŐTABLETTA 20DB - Jelenlegi ára: 707 Ft

A kalcium az emberi szervezetben a legnagyobb mennyiségben megtalálható ásványi anyag, hiszen a csontok tömegéből 0, 75-1, 2 kg tiszta kalcium. A kalcium-foszfát kristályok adják a csontok és a fogak keménységét, míg a szabadon maradó mintegy tízgrammnyi kalciumnak döntő fontossága van az izmok, az idegrendszer, a véralvadás ás néhány enzim működésében.
 
Csökkenti az allergiás reakció során megnövekedett kapilláris permeabilitást, a kis erek falának áteresztőképességét. Fiatal korban a csontfelépülés legfontosabb helye a növekedési porc. A porc teljes elcsontosodása a végleges testmagasság kialakulásáért felelős, ami serdülőkorban fejeződik be. Ezért annyira fontos, hogy rendszeresen kerüljön kalcium a szervezetbe.
Felnőtt korban a SUNLIFE pezsgőtabletta a kalciumhiány a csontritkulás(a csontok meggyengülése)és allergiás tünetek kezelésére, ill. megelőzésére és is alkalmazható. A magas kalciumbevitel a menopauzán átesett nők esetében kedvező hatással van a szív- és érrendszeri megbetegedésekre.
Tápérték tájékoztató (1 pezsgőtablettában)
Energiatartalom:
34, 05 kJ
Fehérje:
0, 001 g
Szénhidrát:
0, 33 g
Zsír:
0, 01 g
Ásványi sók:
0, 16 g
Összetétel (1 pezsgőtablettában)
*NRV%
Kalcium
500 mg
63%
* = az ajánlott napi adag százalékban

Jelenlegi ára: 707 Ft
Az aukció vége: 2020-03-01 16:03 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése