Tortolines banán chips sós 100g
Finom, gluténmentes banán chips.
Az eredeti sós ízesítésű Tortolines chips magában hordozza az ecuador-i őserdők természetes jóságát.
Tökéletes választás tápláló ropogtatnivalónak esti beszélgetésekhez, családi összejövetelekhez, és akár mártogatós szószok mellé is nagyszerű párosítás.
Csökkentett a sótartalommal a szokásos harmada, így lemondások nélkül élvezheti a hamisítatlan ízvilágot.
Pálmaolaj, zöldbanán és só - csak a három összetevő, semmi aroma.
Ennél természetesebb már nem lehet!
Miért hasznos a szervezetünk számára a zöldbanán?
A zöldbanán magas tápanyag tartalommal bír, igen gazdag káliumban, rostokban, valamint A- és C-vitamonokban. Tökéletes B-komplex vitamin forrás, főleg a B6-vitamin (piridoxin) száma kiemelkedően magas, mely pozitív hatást gyakorol a neuritis és a vérszegénység kezelésére.
A zöldbanán rezisztens keményítőt tartalmaz, ami más keményítőkkel ellentétben a szervezetünkben rostként működik. Emiatt vércukorszintünket is a megfelelő értéken tartja és tovább érezhetjük magunkat tőle teltebbnek, jóllakottabbnak.
Mivel a rezisztens keményítőt a test nem tudja teljesen lebontani, ezért az ezzel készült ételekből kevesebb kalóriát nyerhetünk ki.
A zöldbanán több káliumot tartalmaz, mint a Magyarországon már ismert és népszerű banán.
A kálium kiemelkedően fontos összetevője a sejteknek és a testnedveknek, így segíti a pulzusszámot és a vérnyomást kontrollálni, ellensúlyozva a nagyvárosokban elterjedt nátrium negatív hatásait a szervezetben.
A rezisztens keményítő szelektíven stimulálja a jó baktériumokat a belekben, így segít fenntartani a baktérium háztartás egészséges egyensúlyát.
Számos tanulmány kimutatta, hogy az RS javíthatja az inzulinérzékenységet és csökkenti a vér glükóz szintjét.
Átlagos tápérték 100 g termékben:
Energia: 2171 KJ / 518 kcal
Zsír: 27 g
amelyből telített zsírsav: 12 g
Szénhidrát: 65 g
amelyből cukrok: 0 g
Fehérje: 3 g
Só: 0, 3 g
Összetevők:
főzőbanán (71%),
pálmaolaj (48%),
só (0, 29%)
Jelenlegi ára: 629 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése