2022. december 18., vasárnap

Fűzöld valódi bőr elegáns válltáska, clutch - Jelenlegi ára: 6 500 Ft

Fűzöld valódi bőr elegáns válltáska, clutch
Vastag, jótartású valódi marhabőrből készült táska válltáska, mely két mozdulattal alkalmi clutch-táskává alakítható. Vállpántja levehető, s a helyére csuklópánt kapcsolható, vagy akár anélkül, borítéktáskaként is használható. Különleges darab. tehát valójában válltáska, de ha levesszük a vállpántját, egy elegáns clutch-ot kapunk, amit alkalmi táskaként is használhatunk; azaz kézben, vállon egyaránt hordható. Szépsége a kiváló minőségű valódi marhabőr, a különleges szín és a forma, valamint a táskán levő arany fémkiegészítők, s a két nagy "bőrbojt" tökéletes harmóniájában rejlik. Fűzöld... gyepzöld... pázsitzöld... élénkzöld... teltzöld... ős-zöld... grass green. Mindez így, egyben... a szín magáért beszél. Elsősorban azoknak ajánlom, akik szeretik, ha a táskájuk is különleges, épp úgy, mint az egyéniségük..., akik bevállalós különcök, stílusuk van, amit bátran vállalnak.
Használt, de még mindig szemet gyönyörködtető darab látható használati nyomokkal: az elején egy pici kis folttal, a hátoldalán pedig egy kb. 200 Ft-os nagyságú sötétebb folt látszik. Vállalható, ezért nem próbálkoztam a kiszedésével, hátha csak rontok a helyzeten. Az ár kialakításánál természetesen a foltokat figyelembe vettem.
Jól bővülő, tágas belső tere sok mindent elnyel, amire a napi rutinhoz szükség van. Méretei alapján mindennapos használatra tökéletesen alkalmas, de színe, s fazonja miatt akár alkalmi táskaként is használhatjuk. Belső terében nincs zseb, viszont kívül, a táska hátoldalán egy nagyobb cipzáros rekesz kapott helyet.
A táskán levő vállpánttal vállon, vagy akár keresztben átvetve is kényelmesen lehet hordani. A bélése bézs-szín erős textil. A táskatest kétoldalról is húzható cipzárral záródik.
Magassága:          18 cm.
Szélessége:           27 cm.
Mélysége:               3 cm.
Csuklópánt:          17 cm.
Vállpánt:            130 cm (válltáska; szabályozható).


Jelenlegi ára: 6 500 Ft
Az aukció vége: 2022-12-19 02:57 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése