2022. október 26., szerda

Gravírozható Paracord túlélő karkötő -fekete - Jelenlegi ára: 4 990 Ft


Hossza:
23 cm
Szélessége:
22 mm
Az ékszerre kérhető lézergravírozás!
A lehetséges opciókat alább találja a legördülő listában. A szöveg mellett kép gravírozását is vállaljuk, az ehhez szükséges űrlapot alább találja. Az űrlapról elérhető idézeteket is használhatja, de megadhat teljesen egyedi szöveget is.
Miután kitöltötte az űrlapot, tegye kosárba a terméket, majd adja le megrendelését.
Tán a legférfiasabb kiegészítő, amit valaha kitaláltak! A divat régóta terjed a férfiak körében, egyre többen viselnek paracordból készült karkötőket, melyeknek már számtalan színváltozata létezik, ráadásul újabban akár extra kiegészítőkkel is ellátják őket.
Ezek a karkötők szinte elengedhetetlenek a túléléshez, ha kirándulni, hegyet mászni, akár építkezni szeretnénk ? Vegyük rögtön a zsinórt, amiből a karkötő készült: a paracord a a parachute cord (ejtőernyő zsinór) rövidítése, mely nagyon szigorú előírások szerint készül. Az ejtőernyő zsinór karkötő MIL-SPEC MIL-C-5040 Type III  szabványú paracord, belseje hét fonott zsinórt rejt, sértetlenül 550 font (kb. 250 kg) teherbírású. Rendkívül ellenálló, nem árt neki sem a víz, sem a tartós UV sugárzás, könnyű, és mégis nagyon erős. Tehát ha megszorulunk, és mindenképp kellene valami erős kötél, rögtön kéznél van 3-3, 2 méternyi belőle a csuklónkon, már használhatjuk is!
Mindezek mellett a karkötő még jól is néz ki, roppant férfias megjelenést biztosít viselőjének, gravírozással egyedivé teheted!


Jelenlegi ára: 4 990 Ft
Az aukció vége: 2022-10-27 02:31 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése