2022. január 6., csütörtök

DVI-D / HDMI kábel 2 m aranyozott csatlakozóval (20380) - Jelenlegi ára: 1 700 Ft

DVI-D / HDMI kábel 2 m aranyozott csatlakozóval(cikkszám: 20380)Raktári státuszRendelésre! Szállítás: 5 munkanapRövid ismertetőDVI-D / HDMI kábel 2 m aranyozott csatlakozóval? Professzionális HDMI és DVI kábelek megkönnyítik a számítógép házi-mozi rendszerbe való integrálását.  ?
TermékleírásProfesszionális HDMI és DVI kábelek megkönnyítik a számítógép házi-mozi rendszerbe való integrálását. Eredetileg úgy tervezték, hogy küldje el a video jelet a számítógépről a HD (nagyfelbontású) televíziókra. Kétirányú kommunikációra képes kábel, tehát minden pontja be van kötve, ezért fordítva is használható, azaz küldheti a jelet a HDMI csatlakozótól a DVI felé. Az aranyozott csatlakozók garantálják a legjobb kapcsolatot a készülékek között. Kiváló minőségű anyagokból készült nem csak a szakemberek számára.
Csatlakozó típusa: HDMI dugó - dual link DVI (24+1) dugó
Csatlakozó bevonat: 24K aranyozott
Hosszúság: 2 méter
Vezeték: 30AWG
Árnyékolás: Dupla
Szövött bevonat: Nem
Szigetelés: Szimpla
Támogatott felbontás: 480i ? től  1080p -ig
Sávszélesség: 340 Mhz -ig (10, 2 Gbps)
Színmélység:   48bit-ig
HDMI szabványos: Igen
HDCP megfelelőség: Igen
HDTV megfelelőség: Igen
CEC megfelelőség: Igen
ROHS megfelelőség: Igen
Műanyag védő zárósapkák? InformációkNézz szét a további termékeink között is!
További termékeinket itt találod
Szállítási költségekről mindent megtudhatsz fentebb a "szállítási és garanciális" fül alatt.
Az ott megadott díjaktól eltérni nem tudunk!
Minden megvásárolt termékhez ÁFÁ-s számlát mellékelünk, üzleti ügyfelek nagyobb mennyiségű rendelését is szívesen várjuk, ilyen esetekben további kedvezményeket tudunk biztosítani! A feltöltött képek nem minden esetben az aukcióban szereplő termékről készültek. Bizonyos esetekben illusztrációk. Továbbá az eltérés oka lehet a gyártó által bevezetett új típus, forma és színváltás is. Az ebből eredő reklamációkat csak nagyon indokolt esetben tudjuk elfogadni. Amennyiben bármi kétséged merül fel, kérjük vásárlás előtt érdeklődj!

Jelenlegi ára: 1 700 Ft
Az aukció vége: 2022-01-07 08:46 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése