2021. október 30., szombat

Alber. Emotion Elektromos rásegitésű kerék - Jelenlegi ára: 390 000 Ft

Alber, e-motion M15, elektromos rásegitésű kerék.
Újszerű állapotban. 24-es kerékméret.
A kerékbe épített motor és tölthető, cserélhető akkumulátorral. Nincs más- az egyszeri előkészítő szerelés után- csak kicserélni a kereket és már mehet is az elektromos rásegítés.
A gyári oldalon 3 típus található: M 15, M 25, M35. Itt főleg a teljesítmény és a súlya a mérvadó. Amit mi ajánlunk az az M15 -ös típus. (Magyarországi forgalmazó oldalán az új, gondolom M35 -ös típus, 2 millió Ft felett van. )
Az általunk ajánlott csomag tartalma: 2 db kerék, 2db akkumulátor, 1db kézi vezérlő, 2db kerék illesztő adapter amit szerelni kell!!, 1db kézi vezérlő. 1db akkumulátor töltő egység,
Az csomag ára: 400. 000 Ft
A gyártó a használatát borulásgátlóval javasolja és ehhez ad is egy speciális borulásgátlót. Ez az elem választható a csomaghoz+ 22. 000 Ft.
Az akkumulátorokat bemértük, terheléses vizsgálattal ellenőriztük. A használati idő mindig függ a terheléstől: lejtő emelkedős terület, 1-es vagy 2-es fokozat. Minden további akkumulátorral kapcsolatos infót javasoljuk a gyári oldalon megkeresni.
Alap garancia: akkumulátort 10 napig tesztelheti, úgy, hogy ha bármi gond van vele cseréljük. A teljes szerkezetre -kivétel az akku és annak elhasználódása- 3 hó garanciát vállalunk. További garanciális idő vásárolható hozzá.
Hivatalos oldal:  [ link felfedése ]
Gyári video:  [ link felfedése ]
Fontos, hogy a nálunk levő e-motion kerekek tengelyátmérője: 12. 5 mm. A másik fontos adat a tengely szabad részének a hossza. A tengely ahogy kilép a kerékagy részből és a két kis rögzítő golyó kezdetének távolsága: 45mm. Amennyiben ilyen adatokkal rendelkezik a jelenleg is használt kerék, akkor nem lesz nehéz dolgunk.

Jelenlegi ára: 390 000 Ft
Az aukció vége: 2021-10-31 00:56 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése