2021. február 27., szombat

2:1-ben átalakítható kiságy-heverő,fehér színben:70x140 cm-es mérettel,ágyráccsal,matrac nélkül - Jelenlegi ára: 8 000 F

Eladó egy 2: 1-ben kiságy/gyerekágy, fehér színben, ágyráccsal, matrac nélkül.
A kiságy az a bútordarab, amire mindenképpen szükség van a baba születésének első pillanatától kezdve.
Hónapokig ez lesz számára a legfontosabb hely, a nyugodt és biztonságos alvás területe.  
Veszélyes lehet (fulladásveszély miatt), ha veled egy ágyban alszik a csöppség.  
A kiságy nemcsak szükséges, de ékes dísze is lehet a (gyerek)szobának, önmagában vagy textilekkel, játékokkal felszerelve.
Az átalakítható rácsos kiságy újszülött kortól használható, később pedig kb. 2 éves kor körül szükséges átalakítani, ifjúsági heverőként funkcionálhat a gyermek 6-7-8 éves koráig.
Mérete: 140× 70 cm, terhelhetőség: 25 kg.
Mindegyik modell ágyráccsal készül, amelynek előnye, hogy folyamatos szellőzést biztosít a matracnak, lehetővé teszi a nedvesség elpárolgását.
A fekvőfelület magassága a legtöbb kiságy esetében 3 magassági fokozatba állítható.
A különböző magassági fokozatokkal könnyen követni tudod a baba fejlődését.  
Az állítható fekvőfelület-magasság azért fontos, mert így nem kell olyan mélyre hajolni a pici babához, könnyebben szemmel tudod tartani, mert jobban rálátsz.
Mielőtt a kicsi már önállóan fel tud ülni, a fekvőfelületet az alsó pozícióba kell helyezni.
Anyaga fa, laminált ágyvégekkel rendelkező.  
A fából készült részek felületkezeltek, tehát csiszolva és lakkozva vannak gyerekbarát vízbázisú lakkal, viszont a használat nyomai és a garázsban való tárolás már nyomott hagyott rajta !
Az ágy az oldalainál meg lett erősítve, patkolva.
Az ágyrács is meg lett 2 helyen alul erősítve, hogy nehogy eltörjön, ugyanis az első szülött gyermekemnél ami volt kiságy, annak az ágyrácsa eltört alatta. Mikor megvettük ezt az átalakítható kiságyat, akkor most előre megerősítettük házilag az ágyrács alját. Ez még nem törött !
A kiságyhoz hozzá adom a csavarokat is!
Ajánlani tudom azoknak, akik a legjobbat szeretnék a születendő gyermeküknek és szeretnének megfelelőt, reális áron vásárolni. A kiságyat piszkos állapotban kínálom megvételre, mert egy ideje már a garázsban van letárolva és mivel fa anyag, így nem takartuk le a szellőzés miatt. Kérem ezt vegye figyelembe, hogy le kell takarítani valamint fertőtleníteni!
Kérésre küldök fotókat még a kiságyról !
Az ilyen ágyak újként 35000 ft-tól vannak !
Igény esetén megvan a kiságyhoz az eredeti német kókusz matrac is, avval is hirdetem itt a honlapon ill. gumis lepedőkkel, nyilván többlet vételárért. Amennyiben avval szeretné, kérem írjon vagy tekintse meg azokat a hirdetéseimet is.
Az átalakítható kiságy/gyerekágy  kizárólag személyes megtekintés után, személyesen vehető át Pécsett.

Jelenlegi ára: 8 000 Ft
Az aukció vége: 2021-02-28 01:06 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése