2020. október 27., kedd

Csimpilóták - új - Jelenlegi ára: 490 Ft

Bontatlan, celofános!
Hang (borító alapján): magyar, angol  Felirat (borító alapján):  magyar, angol
Csimpilóták
(Space Chimps)
Rendező:  Kirk DeMicco
Szereplők:  -
Leírás:
III. Ham, az Űrügynökség legendás csimpilótájának unokája azt a feladatot kapja, hogy segítsen egy elveszett űrszonda felderítésében. A küldetés során viccesebbnél viccesebb összetűzésekbe keveredik útitársaival: a bájos Luna hadnaggyal és rigorózus parancsnokukkal, Titánnal. Ám az igazi majomparádé akkor kezdődik, amikor űrhajójuk kényszerleszállást hajt végre egy ismeretlen bolygón. Vajon mihez kezd a kötekedő csimpánzcsapat egy idegen és ellenséges világban? Végre tudják hajtani a küldetést, vagy az egész elcsúszik egy banánhéjon?
Extrák: -
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2020-10-27 23:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése