2020. május 21., csütörtök

Komplett babakocsiba is tehető mózeskosár,tetővel,bundazsákkal,pelustáskával,lábzsákkal,matraccal - Jelenlegi ára: 11 15

Eladó egy mózeskosár: rátehető tépőzáras tetővel rendelkezik, vízhatlan lábzsákot lehet a tetejére helyezni, az oldalain hordozófülek találhatók, a belsejében kókuszmatrac és tartozik hozzá egy huzat azonos színű téli bundazsák, amely utána a sportbabakocsiba is használható. A bundazsák pamut anyagú, körbe húzózáras, így leszedhető a felső része, míg az alsó rész állandóan a mózeskosárban vagy a babakocsiban maradhat. Ha a sportbabakocsira helyezzük, a hátoldalán rögzítőrész található, így nem fog lecsúszni a gyermek alól. A szetthez hozzáadom a szintén huzat azonos dupla falú pelenkázótáskát. A mózeskosár belső felületén barnás elszíneződés található, de ez nem látszik, ha a téli bundazsákkal használjuk.
Pelenkázótáska: huzat azonos a mózeskosárral, a külső részéről leválasztható a felület és az szolgál műanyag pelenkázó alátétként a babánk alatt. Ezalatt egy fehér eső és hóálló műanyag pelenkázótáska található, amely külön is funkcionál, de együtt esztétikusabb.
Mivel teljesen téliesíthető a mózeskosár, így esztétikus látvány is, a hozzátartozó pelenkázótáskával. Egy mozdulattal csak kivesszük a mózeskosarat a babakocsivázból a hordozófülekkel.
Kérem mielőtt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a mózeskosár garnitúrát  !   Köszönöm.
A vételár tartalmazza önnek a  házhoz szállítás díját  az ország területén belül !

Jelenlegi ára: 11 154 Ft
Az aukció vége: 2020-05-22 10:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése