2020. március 31., kedd

Alaposan tanúskodj Isten királyságáról! - Jelenlegi ára: 500 Ft


Kiadó:
Watchtower Bible and Tract Society
Kiadás helye:
New York
Kiadás éve:
2009
Kötés típusa:
Ragasztott papírkötés
Oldalszám:
223 oldal
Előszó
Kedves Királyság-hirdető!
Képzeld el, hogy te vagy Jézus egyik apostola. Amikor a többi apostollal együtt az Olajfák hegyén állsz, Jézus megjelenik nektek. Mielőtt felmenne az égbe, ezt mondja: „ erőt kaptok majd, amikor a szent szellem eljön rátok, és tanúim lesztek mind Jeruzsálemben, mind egész Júdeában, és Szamáriában, és a föld legtávolabbi részéig" (Csel 1: 8). Mit éreznél?
Talán erőn felülinek éreznéd ezt az óriási feladatot. Lehet, hogy az járna a fejedben, hogy hogyan tudtok majd „ a föld legtávolabbi részéig" tanúskodni, hiszen olyan kevesen vagytok tanítványok. És valószínűleg eszedbe jutna, hogy mire figyelmeztetett Jézus a halála előtti estén: „ a rabszolga nem nagyobb az uránál. Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak; ha az én szavamat megtartották, a tiéteket is meg fogják tartani. De mindezt az én nevem miatt művelik majd veletek, mert nem ismerik azt, aki küldött engem" (Ján 15: 20, 21). Ezeken gondolkodva talán felvetődne benned: „ Hogyan tudok majd alaposan tanúskodni ekkora ellenállás és üldözés dacára? "
Ma is ezek a kérdések foglalkoztatnak minket. Mi, Jehova Tanúi is csak akkor tudjuk teljesíteni a megbízatásunkat, ha alaposan tanúskodunk „ a föld legtávolabbi részéig", elérve „ minden nemzetből való embereket" (Máté 28: 19, 20). Hogyan fogjuk elvégezni ezt a feladatot, különösen, ha figyelembe vesszük a megjövendölt ellenségeskedést?
A Cselekedetek könyve izgalmas leírást ad arról, hogy hogyan tudták Jehova segítségével elvégezni a feladatukat az apostolok és a többi első századi keresztény.
Nyelv:
Magyar 
Méret:
23 cm x 18 cm
Jó állapotú, de az előzéklapon bélyegzőlenyomat látható.
Megjegyzés:
Fekete-fehér és színes fotókkal, illusztrációval.


Jelenlegi ára: 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-21 01:40 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése