2019. december 28., szombat

Lego Creator 40252 Mini VW Beetle Bontatlan,Új!!! - Jelenlegi ára: 5 680 Ft

Lego Creator 40252 Mini Volkswagen Beetle (Bogárhátú VW),  GYÁRI, BONTATLAN, ÚJ!!!  Gyűjtőtől eladó, akár hétvégén is átvehető.
A NYOMTATOTT LEGO KATALÓGUSBAN NE IS KERESSE, EXKLUZÍV-,  EGYEDI HANGULATÚ ÉS MEGJELENÉSŰ KÉSZLET!!!
HIVATALOS BOLTI FORGALOMBAN NEM VOLT KAPHATÓ, GYŰJTŐKNEK KIMONDOTTAN AJÁNLOM!
 
 A doboz mérete 19x14x4, 5 cm, amely magában rejt 141db legóelemet, amikhez természetesen összeszerelési útmutató füzet nyújt segítséget majd a modell "fabrikálásakor"
A méltán világhírű és kultikus Bogárhátú Volkswagen végre itt van mini  LEGO  formában is! A témához hű, korabeli dizájnú és jellegzetes kék színű jármű jól mutat akár még egy munkahelyi íróasztalon is.
 A doboz elején látható  CREATOR  logo, a legók közül csak azokra kerül rá, amelyek részletgazdagabbak a többi készletekhez képest és ebből következően az összerakásuk sokkal nagyobb élmény, mint az átlag legószetteké.
 
 Az 1938-ban feltalált egyedi járművel megtett minden kilométer, a szabadság és a vidámság érzését adta az utasainak, nem tesz másképpen ez a modell sem: a mai szemmel megmosolyogtató, kedvesen bumfordi formája és megjelenése mindenkit jobb kedvre derít!
 
Az egyik legtöbb példányban gyártott autó mini változatát, "California-Look" kiadásban viheti most haza, amihez elengedhetetlen kiegészítő a hűtőláda és a szörfdeszka. A készlet, a  Volkswagen  Gyár hivatalos engedélyével és hozzájárulásával került gyártásba, amit a borítón szereplő pecsét is igazol.
Tisztelt Vásárló!
  
A személyes átvétel Budapesten MINDEN NAP az Örs Vezér téren és a Keresztúri úton (X. ker. ), ill.  HETI KÉT NAP Szigetszentmiklóson (Leshegyi út) is lehetséges.
Postai úton is tud Tőlem vásárolni, erről bővebben a szállítási feltételeknél olvashat 
Ha bármilyen egyéb kérdése van, kérem írjon, amint tudok válaszolok.
Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet,  kérem nézze meg a többit is legalul a többoldalas galériában, biztosan talál még érdekeset az Ön számára , üdvözlettel:
EXTRALEGO 

Jelenlegi ára: 5 680 Ft
Az aukció vége: 2020-01-17 22:55 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése