2019. augusztus 26., hétfő

Fjallraven női ing L-es - Jelenlegi ára: 3 500 Ft


Eladó ké alapon kockás FJALLRAVEN női ing L-es méretben.
Mell:     54  cm    Derék:   50  cm       Csipő:   55  cm       Testhossz:    64  cm     Váll:   14  cm     Ujj:   9  cm
 FJALLRAVEN:
STÍLUS
A termékek tervezésekor elsősorban a kényelem és a praktikusság volt szem előtt, ezt párosítják mesterien a svéd letisztult designnal. A ruhák szabása sportos, de mégis jól mutat hétköznapi viseletként is. Törekszenek a természetes hatású színekre: sárga, kék, barna, piros és sok zöld található a repertoárjukban. A termékek inkább egyszínűek, minta nélküliek, de sok táskán, kabáton megtalálható az ikonikus logó.
MINŐSÉG
A Fjä llrä ven termékek garantálják, hogy nagyon-nagyon sokáig  nem kell beruháznod  egy újabb darabra. Termékeik annyira időtállóak, hogy akar generációkat is kibírnak (a svéd hipszter fiatalok is mind a szüleik Fjä llrä ven táskáit cibálják). A hosszú életű termékeknek egyszerű a titka: átlagon felüli minőségellenőrzés  és anyagválasztás. Saját fejlesztésük egy speciális anyag a G1000 , ami extra strapabíró és ellenálló szövet. Több kabáttal, nadrágját és táskájukban is ebből készül. A G1000 egy úgy nevezett grönlandi wax-szal tehető víz és szél-ellenállóvá.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2019-09-15 17:45 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése