2019. június 26., szerda

Xiaomi Mi A2 Lite Dual Sim 64GB Gold EU - Jelenlegi ára: 54 190 Ft

Xiaomi Mi A2 Lite 4G 64GB Dual
 
 
XIAOMI MI A2 LITE 
Globál verzió - magyar nyelvű menü, a B20 hálózat támogatása, a Google Play áruház és OTA frissítések
Képernyő: 5, 84 "
Qualcomm Snapdragon 625 (8 mag, 2, 0 GHz)
Belső memória: 64 GB
RAM memória: 4 GB
Rendszer: Android 8. 1 Oreo
kamera:   5. 0 Mpix- első, 12. 0 Mpix és 5. 0 Mpix- dupla, hátsó
Akkumulátor: 4000 mAh lítium-polimer
 
 
XIAOMI MI A2 LITE
 
 
A Xiaomi Mi A2 Lite azzal a hatalommal rendelkezik, amely a játékok és alkalmazások sima és kényelmes kezelését teszi lehetővé.  De mindenekelőtt a két napi munka erejét kell kiemelni.  Használja kreatív fotózásokhoz.  Az Mi A2 Lite két SI-meghajtású kamerával és egy selfie kamerával rendelkezik a Beautify 4. 0-szel támogatva.  Megtekintheti a kamerákkal készített szépséget a színes 19: 9 Full HD + képernyőn, amelynek gyakorlatilag nincs kerete.
 
 
 
 
MINDIG SIKERES FELVÉTELEK
 
 
A maximális képminőség elérésének érdekében a Xiaomi Mi A2 Lite kamerák mesterséges intelligencia algoritmust használnak.  A fő, dupla 12 + 5 megapixeles kamerák gazdag támogatást kaptak a PDAF autofókuszból, 1, 25 ? m pixeles, álló módból és mélység üzemmódból.  Ne habozzon bemutatni kreativítását fotózáskor.
 
 
 
 
CSAK EGY GYÖNYÖRŰ selfie
 
 
A gyönyörű selfie titka a Beautify 4. 0. funkció, mely tartalmazza a mély tanulási algoritmust, eltávolítják a sötét karikákat a szem alól és csökkenti a bőr elszíneződését, valamint felderíti az arcszínt.  Ugyanakkor hangsúlyozzák szépségének sajátosságait.  Miután elhasználta a beépített memóriát, használja a microSD kártyaolvasót, és még 256 GB további helyet szerezhet vele.
 
 
 
 
MI A2 LITE ENERGIA
 
 
A Xiaomi Mi A2 Lite öröme tovább tart.  A szuper hűvös 4000 mAh akkumulátor energiája akár két napig is tart.  Ezenkívül akár 19 órányi beszélgetési időt, akár 34 óra folyamatos zenehallgatást is biztosít.  Lenyűgöző, igaz?
 
 
 
 
TELJESÍTMÉNY ÉS ENERGIATAKARÉKOSSÁG
 
 
A játékok és alkalmazások egyszerű kezelése is teljesítményt igényel.  Ezt a teljesítményt a Snapdragon 625 processzor biztosítja. A futó alkalmazásoktól függetlenül az egység a lehető legjobban működik, és egy pillanatra sem lassul.  Ez fenntartja az egyensúlyt az energia és az energiafogyasztás között.
 
 
 
 
ELEGÁNS MINDEN SZEMPONTBÓL
 
 
Az Mi A2 Lite design megdöbbentően szép.  Fém, üveg, elegáns kivitel.  Ennek köszönhetően az okostelefont szilárdan a tenyerébe zárhatja. Az íves 2. 5D üveggel borított kijelző szabadon működtethető.  A kijelző 19: 9 képarányú és 5, 84 "átmérőjű, ahol a Full HD + gondoskodik a részletekről.  Az Mi A2 képernyő fényessége 500 ppi, és a paletta színe az NTSC tartományban 84%.  Röviden, gyönyörű.
 
 
 
 
TISZTA ANDROID ONE
 
 
Kezelheti a Xiaomi Mi A2 Lite-ot akár hanggal is.  Csak ennyit kell tennie, hogy az "Ok Google" és a Google asszisztens azonnal aktiválódjon.  Ez az Android One 8. 1 Oreo rendszer egyik sajátos, új jellemzője.  Intelligens és biztonságos.  Mi több, a havi frissítéseknek és funkcióknak köszönhetően a Google Play Protect biztosítja az adatok megfelelő védelmét.
 
 
 
 

Jelenlegi ára: 54 190 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése