2018. október 29., hétfő

Paulo Coelho - A fény harcosának kézikönyve - Jelenlegi ára: 900 Ft

"Űrutazások, klónozás – lassan mindkettőt természetesnek tekintjük, de ahhoz még mindig nem vagyunk elég bátrak, hogy alámerüljünk saját bensőnk mélységeibe. A fény harcosának kézikönyve épp ilyen utazásra hív: a lelkünkben munkáló ellentétes erők megértésére, régi álmaink feltérképezésére, Személyes Történetünk beteljesítésére.
A gyűjtemény rövid elmélkedések füzére, és arra emlékeztet bennünket, hogy mindannyian a fény harcosai vagyunk. Harcosok, akik képesek meghallani a szív csendjét és félelem nélkül megbirkózni a nehézségekkel. Akiknek időnként szükségük van a megállásra, a befelé fordulásra, hogy újra derűvel és kitartással szemlélhessék az életet. Akik észreveszik a mindennapi élet apró csodáit. Akik tudják, hogy megéri hinni, hiszen minden vereségre két győzelem jut. "
A könyv újszerű állapotban van. Átvétel módja: személyes átvétel Budapest III. kerület Békásmegyeren vagy előre utalással: Foxpost házhozszállítás, Foxpost csomagautomatába szállítás, MPL csomagautomatába szállítás.   

Jelenlegi ára: 900 Ft
Az aukció vége: 2018-11-19 12:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése