2018. augusztus 27., hétfő

Easy-Life Fosfo 500ml - foszfát (PO4) - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Easy-Life Fosfo Növénytáp
Az Easy Life Fosfo növénytáp ideális termék növényes akváriumokhoz, segítségével az akváriumban lévő foszfát szintet finoman betudjuk állítani úgy, hogy a nitrát szint nem változik.
A növényzet fejlődéséhez megfelelő fény szükséges. Sok fénynél a növény nagyobbra akar nőni, ehhez viszont szüksége van több tápanyagra. Ha bármilyen összetevőt kiveszünk a körforgásból, abból előbb vagy utóbb algásodás lesz. A növényben szállított tápanyagok a sok fény hatására lassan tudnak eltárolódni. Ez az oka, hogy a növények még több tápanyagot vesznek fel a vízből. A tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő növény az Anubias fajok.
Minden tápanyag együttesen nagyon fontos . A növényeknek minden tápanyagra szükségük van az egészséges növekedéshez. Algásodás nélkül ez csak úgy lehetséges, ha minden feltétel rendelkezésére áll a növények számára, fény CO2, , P, K, és ha ezekből hiányoznak a fejlődés lelassulhat, vagy akár meg is állhat.
Természetesen a tápanyag összetétele függ a növény típusától is. A nagyon gyorsan fejlődő növények pl. Valisneria tudnak több nitrátot, és foszfátot felvenni, mint egy lassabban nővő, pl. Anubias fajok.
Adagolás:
? 10 ml / 500 l víz
? Emeli az PO4 koncentrációt 0, 1 ppm -el
? Nitrátmentes


Jelenlegi ára: 2 490 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése