2018. február 27., kedd

ARTEMIS CR600W CO2 légpuska Centerpoint távcsővel és Gamo szerelékkel - Jelenlegi ára: 73 000 Ft

Eladó egy teljesen új, használatlan Artemis CR600W egy Gamo TS 250 egyberészes szerelékkel és Centerpoint 3X32-es távcsővel. (a tácső-szerelék páros, használt, de teljesen jó állapotú)
Az Artemis egy igényes puskákat gyártó cég melynek kiemelkedő modellje a CR600W. Talán 2 nagyon sikeres CO2-es puska van a piacon: az egyik a QB 78 a másik a CR600W. A CR600W és a QB ennek ellenére nem sok közös tulajdonsággal rendelkezik. A CR600W egy táras, ismétlőpuska, rendkívül igényes kidolgozással. A tus nagyon szépen lakkozott, mintás tölgyfatus. Az egész fegyver fémből készült, viszont valószínűleg nem vasból, vagy acélból, hanem valamilyen künnyűfémből, mert a puska tömege nagy optimális, emiatt pontosan lehet vele célratartani akár hosszas lövöldözgetés során is. Sokszor akár ennél többször drágább puskáknál is megfigyelhetjük, hogy spórolnak az elsütő billentyűvel/sátorvassal/irányzékokkal. Az Artemis nem spórolt, ezek is fémből vannak. A mechanizmus forgó-tolózáras. A tár egy 9 lövetű forgótár (szintén fém, az elülső átlátszó részt kivéve), ami miatt kifejezetten élvezetes lőni az eszközzel. A tetején 11mm-es szereléksín található. A távcső felrakásához le kell szerelni a hátsó irányzékot, de ez egy csavar kicsavarásával könnyen kivitelezhető. A cső végén egy szintén fém borítású beépített hangtompító található, így a szomszéd nem fog átkiabálni, hogy nem tud délután szunyókálni. A fegyver 12g-os CO2 patronnal működik. 3db is belefér a patronházba, de egyszerre csak egy funkcionál, ha az kiürült, cseréli kell a sorrenden. Nem muszáj 3 patront belerakni, kapunk a fegyverhez távtartót amit 1 patron behelyezése után behelyezünk a patronházba és úgy csavarjuk rá a kupakot.
A távcső a Crosman saját távcsöve a Centerpoint sorozat egy darabja. Nagyon jó ár-érték arányú optika, újan 13000ft. Az olcsó távcsövekre jellemző, hogy elállítódnak két lövés közt, vagy egy kis zötykölődés hatására, nem lehet pontosan belőni őket, viszont a Centerpointra ez nem jellemző. Egy stabil, igényes távcsövet hozott ki a Crosman belőle. Alapvetően erős rugós légpuskákra tervezték, így kibírja a rúgásokat i, bár ennél a fegyvernél gyakorlatilag semmilyen rúgás nincs, így pontos tud maradni.
A szerelék egy Gamo TS 250 egybeszerelék, nem ezt adták alapból hozzá, de nekem egy jobban megtetszett, így raktam rá egy ilyet. Ez sem olcsó darab alapból 8000-9000ft-ért adják.
Tulajdonságok:
Hossz: 980mm
Csőhossz: 470mm
Tömeg: 2100g
Torkolati sebesség: 200m/s=> 9J
Kaliber: 4, 5mm
 
Ami a csomag része:
-maga a fegyver
-tár
-egy kis mágneses tálca a tár helyére, ha az ember egynként akarná adagolni a lövedékeket
-egy új tömítőgyűrűszett, ha az idők során némelyik úgy döntene, hogy megadja magát
-adok hozzá ajándékba egy CO2 patront és 40db lövedéket, hogy ki lehessen próbálni egyből.
A leütést követő napon a csomagot feladom, kb 3-4 munkanap alatt elér bárhavá Magyarországon belül. Persze ha valaki express szállítást igényel, az is megoldható. A fegyvert Szlovákiából szállíttatom. A lenti postaárak nem pontosak, így ha szeretnéd tudni a pontos árat írj nyugodtan!
 

Jelenlegi ára: 73 000 Ft
Az aukció vége: 2018-03-20 20:42 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése