2017. december 30., szombat

Garmin fenix 3 HR Silver, Új, Csuklós pulzusmérés, magyar menü - Jelenlegi ára: 118 000 Ft

Garmin fenix 3 HR Silver, új. Megbízható pulzusmérés a csuklón, de pulzusöv is csatlakoztatható hozzá.
Magyar nyelvű utasítások, magyar leírást tudok adni hozzá. Garanciával.  
Rozsdamentes acél EXO antenna GPS és GLONASS támogatással a gyors és pontos helymeghatározásért
 31 mm képátlójú, napfénynél is olvasható Chroma kijelző
 Fitnesz és edzőfunkciók, például VO2 Max és Regenerálódási Tanácsadó (ha szívritmus érzékelővel használja)
 Szabadtéri navigációs funkciók, például 3 tengelyű iránytű, magasságmérő és barométer, Tracback és tájoló funkció
 Connect IQ kompatibilis, így alkalmazások, widgetek vagy egyedi óraszámlapok tölthetők fel.
A fenix 3 ellenálló, nagy tudású és okos multisport edző GPS óra. Edzésre és szabadtéri sportokra kialakított tudásával a fenix 3 kész a sportra és a kalandokra. A Connect IQ rendszeren keresztül személyre szabható óraszámlapokat, adatmezőket, widgeteket és tevékenységeket tölthet rá órájára. Mindezen felül a fenix 3 vékony és könnyű, így nem fogja hátráltatni sportolás közben vagy a napi tevékenységei során.
Komoly stílus, mely ellenáll a legtöbb környezeti hatásnak.
Az óra rozsdamentes acél kerettel és gombokkal rendelkezik, melyek további erősítést kaptak az extra ellenállóság érdekében. A napfénynél is jól látható, nagy felbontású, színes Chroma kijelző LED háttérvilágítással rendelkezik. A fenix 3 vízhatlan 100 méteres mélységig, akkumulátora pedig akár 50 órán át is üzemelhet Ultratrac üzemmódban. Folyamatos GPS használat mellett 16 órán át működhet, karóraként pedig akár 3 hónapon át is rendelkezésre áll.
Fejlett fitnesz adatok
A fenix 3 HR számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció. A fenix 3 HR összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, mely segítségével képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a Verseny Előrejelző is. Ez képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.
Futási dinamika funkció
A fenix 3 HR tartalmazza a Garmin futási információs rendszerét, mely adatokat több érzékelő használatával számít ki. Ha a HRM-Run pántot használja, a fenix 3 továbbítja az ütemet, függőleges oszcillációt és talajérintési időt. Ezek az adatok együttesen jelentik a futási dinamikát.
Úszási profil és sí-snowboard üzemmód
A fenix 3 HR nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései vagy síelés során is segíti. A Garmin Swim úszási funkcióit kölcsönvéve, a fenix 3 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a fenix 3-nak a medence hosszát és kezdje meg az edzést.
Navigáljon!
Nincs még egy olyan GPS és ABC (magasságmérő, barométer és iránytű) karóra, mely tartalmazná mindazt az edzési funkciót és GPS technológiát, mint a fenix 3. Átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek, ha letér a jelölt útvonalról. GPS nyomvonalat rögzít útja során, valamint megjelölheti a fontos helyeket, úgymint a start/cél helyszíne, ellenőrzőpontok, sátorhely vagy a járműve parkolóhelye. A fenix 3 képes útpontokból összeállított útvonalon történő navigációra
Magasságmérő, Barométer, Iránytű
A fenix 3 ABC érzékelőket tartalmaz. A beépített magasságmérő mutatja a magasságát és pontosan követi az emelkedést és süllyedést, míg a barométer segítségével megbecsülhető a várható időjárás. A 3 tengelyű iránytű akkor is mutatja az irányt, ha éppen nem mozog.
Connect IQ
A fenix 3 a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá.
Maradjon kapcsolódva
Okos Értesítéseinek köszönhetően nem marad le az e-mail vagy a szöveges üzenetekről, értesítésekről, melyeket az órán láthat akkor is, ha a telefonja a táskájában van.
Dabason személyesen átvehető vagy futárral küldöm.
 

Jelenlegi ára: 118 000 Ft
Az aukció vége: 2018-01-19 16:48 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése