2017. november 25., szombat

Bialetti Moka Express B&W eredeti olasz 3 személyes kotyogós kávéfőző fehér színben - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Eladó Bialetti 3 személyes kotyogós kávéfőző
Eredeti olasz gyártás!
A kávéfőzőkön apró fényezés hiba található (illusztrálva a képeken)!
A Moka Express név az olasz kávéfőzés szimbóluma és mindennapi szereplője, A Bialetticégtől. Védjegye a kis bajuszos emberke. Hagyományos olasz dizájn, mely meghatározó szereplője az olasz konyháknak és otthonoknak. A kávéfőzés egy hagyomány, melyet egy tökéletesen megalkotott kávéfőzővel tudunk megvalósítani. A letisztult formavilág, a precízen kialakított fogantyú segít abban, hogy a kávéfőzés is öröm legyen reggelente, s minden percét élvezzük a kávénk elfogyasztásának. A Bialetti Moka Express Black and Whitekávéfőzőt alkalmazhatjuk elektromos, illetve gáztűzhelyen is.
Tulajdonságok
Újítás a kialakításban - Előremutató forma. Személyre szabott kávét készíthetünk annak a ténynek köszönhetően, hogy a keverék mennyisége és minősége beállítható közvetlenül a szűrőben.
Polírozott alumínium - ennek köszönhetően a készülék strapabíróbb, és időtálló, illetve egy rendkívüli ellenálló bevonattal készítették
Markolat - erős, időtálló műanyag, mely gondos kidolgozásának köszönhetően a legnagyobb biztonságot nyújtja használata közben
Forma - az eredeti Moka Express modell evolúciója, amelyet 1933-ban alkottak meg. Különleges és egyedi védjegy a "kis bajszos emberke"
Garantált minőség és biztonság - Különleges könnyen tisztán tartható biztonsági szelep Bialetti által szabadalmaztatva
Technikai adatok
3 személyes kávéfőző
A kávé minősége a szűrővel állítható be
Alumínium készülékház
Biztonságos használat
Biztonsági szelep
Időtálló műanyag fogantyú
Fehér szín
Eredeti ára: 9. 290, -

Jelenlegi ára: 3 999 Ft
Az aukció vége: 2017-12-15 12:34 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése