2017. augusztus 31., csütörtök

Ahimsa mosóparfüm 10ml/15 mosás - barack - Jelenlegi ára: 399 Ft

Ahimsa mosóparfüm levendula illattal. 10ml  (A mosóparfüm természetes illóolajokkal és természetazonos illatokkal teszi a ruhát illatossá, a hatása pedig sokkal hosszabban tartó, mint egy egyszerű illóolaj esetében. )
illatmentes mosószerekhez
mosódiós mosáshoz
öko mosóporokhoz, mosógélekhez
mosószódával vagy mosószappannal való mosáshoz
vízhez és ecethez is adagolható
kellemes barack illat
újrahasznosítható, üveg csomagolásban
Hogyan kell alkalmazni az Ahimsa mosóparfümöt?
Öblítés:
Az öblítéshez lehetőleg használj ecetet, mert ez többszörösen is jót tesz, hiszen vízkőoldó hatású, így védi a mosógépet, és a ruhákra sem rakódik vízkőfátyol, így élénkebb marad a színük. Biológiailag lebomlik, így nem terheli a környezetet, ráadásul olcsó. Bármilyen illattal kiegészítheted, csak választanod kell a csodás mosóparfümökből. Ha szereted váltogatni az illatokat, akkor a 10 ml-es kiszerelést ajánljuk, ha megtaláltad az igazit, akkor érdemesebb a gazdaságosabb 100 ml-es kiszerelést választanod.
A mosóparfümből 100ml vízhez vagy ecethez mindössze 10-20 cseppet kell adagolni (az öblítőtartályba az öblítő helyett)
Vasalás:
Könnyedén illatos vasalóvizet készíthetsz vele, csak cseppents 100 ml vízbe 10 cseppet, tedd egy szórófejes flakonba és spricceld be vele a vasalásra váró ruhákat.
Illatosítás:
Házi készítésű illatosítót készíthetsz, ha 100ml  vízbe 10 csepp mosóparfümöt cseppentesz, egyszerűen csak bele kell tenned egy szórófejes palackba, és már permetezheted is a levegőbe.
Szekrényillatosító:
Kedvenc illatod, nem csak öblítéshez jó, de a kimosott ruhák illatát a szekrényben is megőrizheted, ha illatpárnát készítesz. Egy anyagdarabra cseppents 2-3 csepp mosóparfümöt, és tedd a szekrénybe vagy a fiókba.  


Jelenlegi ára: 399 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése