2017. június 29., csütörtök

FÉLÁRON!!! GENU SYNCRO 680 OFF-S balos, 5-ös (vastag) lábra való térdizület ortézis térdvédő térdgép - Jelenlegi ára: 11


A licit tárgya: térdvédő
FÉLÁRON!!!
Bruttó közfin. ár:   44 056 Ft
Bruttó támogatás: 21 336 Ft
Bruttó térítési díj:  22 720 Ft
A párom térdgépe volt. 5-ös méretű, balos, vastag lábra való. A térd középvonala fölött 15 cm-rel 46-52 cm vastag combú, térdközép alatt 5 cm-rel 37-40 cm körfogatú lábra való (lásd a 9. képen).
Szakmai leírása: Adaptív térdortézis gumiszövetes, szabályozható mozgásterjedelmű oldalsínnel. Térdműtétet követő kezelésre, amennyiben a műtét után átmeneti ideig (várhatóan 6 hétig) a térdizület mozgása csak korlátozott mozgástartományban engedélyezhető. A térd természetes mozgását követő, szabályozható mozgásterjedelmű és fixálható sínezettel ellátott térdrögzítő, mely ajánlott nagyfokú térdízületi instabilitás, kereszt- vagy oldalszalag sérülések esetén valamint posttraumás állapot után a rehabilitációs kezelés kiegészítőjeként. A sínezet könnyen eltávolítható, ill. adaptálható.
Eladó az enyém is, egy normál, II-es méretű térdgép, az összes hirdetésem között az is megtalálható. Az utolsó képeken ez látható.
Együttes megvásárlásuk esetén kedvezményt adok!  
Van sok más termékem, érdemes egy percet szentelni rájuk! Ide kattintva megtalálhatóak!
Feleségemmel közös felhasználó nevünk volt, több mint 100 adásvétellel, 100%-os pozitív értékeléssel, de egyéb okok miatt szétváltunk. A közös felhasználónév említését személyi jogok megsértése miatt megtiltotta : -) de már nincs is rá szükségem, van elég saját referenciám!

Jelenlegi ára: 11 500 Ft
Az aukció vége: 2017-07-20 22:35 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése