2017. április 25., kedd

Comfortisse Posture tartásjavító heveder 1+1 Akció L/XL - Jelenlegi ára: 9 990 Ft


Tudjuk, hogy nem könnyű folyton odafigyelni a helyes testtarásra, de többé nem kell aggódnia a gyakori fájdalom és kellemetlen közérzet miatt. Létezik egy egyszerű, ám hatékony megoldás, amely segít odafigyelni.
 
A Comfortisse Posture, egy kényelmes és könnyed tartásjavító heveder, amely kiigazítja a helytelen tartást, és így megszüntetheti a fájdalmat. Csak csúsztassa a hevedert a vállára, majd rögzítse az övet a dereka körül. A Comfortisse Posture azonnal hátrahúzza a vállakat a megfelelő helyzetbe, megelőzve a helytelen testtartást. Amint felveszi, egyenesebben fog állni, a felsőteste pedig visszakerül az optimális pózba.
 
Napi 30-60 perc használat
A Comfortisse Posture-t tetszőleges gyakorisággal viselheti, de már napi 30-60 perc is elég lehet ahhoz, hogy hátizmai megerősödjenek, és helyes testtartást vehessen fel különösebb megerőltetés nélkül.
 
Szinte bárhol használható
A Comfortisse Posture állítható, így saját alkatához igazíthatja. Viselheti munka közben, otthon, az autóban, akár hosszabb utakon is, vagyis szinte bárhol. Természetesen ruha alatt is hordhatja anélkül, hogy bárkinek feltűnne.
 
1+1 Grátisz!
Rendelje meg most a Comfortisse Posture tartásjavító hevedert és különleges akciónk keretein belül megajándékozzuk Önt egy második termékkel! Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!
A csomag tartalma:
2 x Comfortisse Posture L/XL
 


Jelenlegi ára: 9 990 Ft
Az aukció vége: 2017-05-16 16:20 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése