2016. május 24., kedd

YMCMB snapback sapka több féle OBEY SWAG fullcap - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

YMCMB sapkák, több szín, állítható pánt!
A termékeim között rengeteg féle sapkát és egyéb érdekes terméket talál, kérem tekintse meg a teljes kínálatomat!  KATTINTSON IDE!
A termékek képeken látható színekben és designokban elérhetoek. A képek alatt látható "TELJES MÉRET" gombra kattintva még nagyobb képet tekinthet meg.
Anyag: Pamut
Kialakítás: S n a p b a c k
Szín: Képeken láthatóak
Kérem érdeklodjon mielott leüti, hogy elérheto-e a termék. Adja meg a sapka BAL FELSO sarkánál található kódot és  f u l l cap  esetén a 7-essel kezdodo méretet is.  Csere nem érdekel. A postaköltség 900 Ft, kettő termék rendelése esetén 1000 Ft és 3 vagy több esetén 500 Ft / darab. Több termék rendelése esetén egyéni árban is meg tudunk egyezni. Minden rendelésnél a megjegyzésbe tüntesse fel a sapka kódját és a kért méretet.
A termék csak rendelésre elérhet! o, a szállítási ido 15-60 nap, de ez változhat a posta gyorsasága és terheltsége függvényében. Általában 30 nap körül szokott tartani a szállítás. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és ha nem érkezik meg a postai feladástól számítva 60 napon belül a csomag akkor a beszállító visszafizeti a vételárat.
Rendelés menete:
Átutalja vagy befizeti az összeget egy OTP Bankban, amint megérkezik az
összeg már tudom is rendelni a terméket, 1-2 munkanapon belül feladja
a beszállító az ön címére a csomagot és átlagosan 15-60 nap a
szállítás. Általában 30 nap körül szokott megérkezni. A 60 nap csak extrém esetekre vonatkozik és beszállítónak van egy olyan ajánlata, hogy a feladást követo 60 napon belül nem
érkezik meg a termék akkor visszafizeti az árát. A feladáskor megadok egy csomagköveto azonosítót amivel nyomon lehet követni a csomag állapotát.
 
Csak ! komoly érdeklodök jelentkezését várom, az átutalás be�! �rkezése után megrendelésre kerül a termék, ezután már nem lehet visszavonni a licitet/rendelést. A postai szállítás idotartamáért nem vállalok felelosséget, miután megérkezett a termék méret és nem tetszés miatt nem tudom cserélni a terméket, a beszállító felé tudom továbbítani ezeket a kéréseket, rajta múlik, hogy elfogadja vagy sem. Kérem ennek tudatában licitáljon.
A szállítás csak ajánlott levélként, elore utalással elérheto.  
Azzal, hogy leüti a terméket és rendel elfogadja az Általános Szerzodési Feltételeket(ÁSZF)! Az ÁSZF-et itt tudja elolvasni:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Általános Szerzodési Feltételek
Amely létrejött egyrészrol a hirdeto, közvetíto kereskedo (továbbiakban hirdeto), másrészrol vásárló, licitáló, megrendelo vagy vevo (továbbiakban vevo) közöt! t. A hirdeto a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetíto kereskedo vesz részt. A hirdeto termék megrendelésében kizárólag közvetíto szerepet tölt be.
Vevo megbízza a hirdetot, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdeto az aukcióban szereplo termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetíto kereskedoi minoségben van jelen. A hirdeto közvetítoi szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevo között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdeto kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldrol történo beszerzését, szállítását illeto terhek megfizetése kizárólag a vevot terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevo részére szállíttatja, postázza a termékleírásban! szereplo szállítási feltételekkel.   A hirdeto a termék megrende! lésétol, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdeto a meghirdetett termékek minoségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfeleloségéért nem vállal kötelezettséget és felelosséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelos. A hirdeto a megrendelt termék feladását úgynevezett tracking number megadásával tudja bizonyítani, amely több weboldalon is ellenorizheto.
A hirdeto vállalja:
    A forgalmazó és a vevo közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé
    Kérésre, a csomagkövetési szám (tracking number) eljuttatását a vevonek
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevo között
    Az aukcióval, hirdetéssel összefüggo kérdések és kérések kezelése és megválaszolása
    E-számla kiállítása a közvetítoi kereskedoi jutalékról (ezt a díjat a termék ára már tartalmaz! za, ezért külön fizetni már nem kell)
    Garanciális igények teljes köru közvetítése
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevo elfogadja és tudomásul veszi, továbbá befogadja a hirdetotol az e-számlát, amely a közvetíto kereskedoi szolgáltatás díjáról kerül kiállításra (Ezt az összeget a termék ára már tartalmazza, ezért külön fizetni már NEM KELL)
***
Áfa és Vám fizetése magánszemélyként 22 Euro felett szükséges, Postai csomag esetén 1000 Euro összeghatárig a Posta vámkezelteti az árut és a címzettnek kell megfizetnie.
***
Az áruk beszerzési értéke ez alatt a 22 Euro alatt van, ha mégsem arról külön tájékoztatom. Tehát ez alapján nincs fizetendo vám vagy ÁFA mivel magánimport, 22 Euro alatt.
-----------------------------------------------------------------------! -----------------------------------------------------
Ha bármilye! n krédés van bátran kérdezzenek, igyekszem hamar válaszolni.
Üdv és Jó Vaterázást!

Jelenlegi ára: 3 500 Ft
Az aukció vége: 2016-06-14 05:15 . YMCMB snapback sapka több féle OBEY SWAG fullcap - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése